מפגש היכרות מקוון בנושא לימודי התואר השני - 22.3.21

22 מרץ, 2021

בואו להכיר את התואר השני לתקשורת!

מפגש היכרות מקוון יתקיים ביום שני ה- 22.3 בזמן ההפסקה הפעילה (בין השעות 12:05-12:50).

המפגש מיועד לתלמידי שנה ג׳ ושנה ב׳ של התואר הראשון של המחלקה לתקשורת.

לקבלת קישור לזום יש לשלוח מייל לד״ר מיטל בלמס, רכזת התואר השני במחלקה:  meitalbalmas@gmail.com

שלום לתלמידי שנה ב' ו-ג׳ במחלקה לתקשורת,

אנחנו שמחים להזמינכם/ן למפגש היכרות מקוון (באמצעות זום) בנושא לימודי התואר השני.

למפגש יגיעו (ווירטואלית) ראשי המגמות השונות בכדי לספר לכם/ן על האפשרויות העומדות בפניכם/ן ולעניין אתכם/ן באחת ממסגרות הלימודים המתקדמות בתואר מוסמך שהמחלקה מציעה. כמו כן, נסביר מהן דרישות הקבלה, וכיצד נרשמים לתואר.

מוזמנים לפני המפגש לעיין במידע לגבי כל אחת מהמגמות המוצעות:

• תקשורת פוליטית ותהליכים פסיכולוגיים בעידן הדיגיטלי

• אינטרנט ומדיה חדשים

• מסכים דיגיטליים: המגמה לתקשורת, תרבות וקולנוע

• לימודי תקשורת רב תחומיים

במפגש נסביר ונפרט לגבי כל אחת מהמגמות, על הקורסים הנלמדים, ועל הדרישות והפעילויות השונות. ניתן למצוא פירוט על הלימודים באופן כללי ועל המגמות שונות כאן

מפגש ההיכרות המקוון יתקיים ביום שני ה- 22.3 בזמן ההפסקה הפעילה (בין השעות 12:05-12:50).

נשמח לענות על כל שאלה בקשר ללימודי המוסמך ואנו מזמינים אתכם/ן לפנות אלינו במייל.

בברכה,

ד״ר מיטל בלמס, יועצת לתואר שני במחלקה לתקשורת ועיתונאות